Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Алфа Ромео 149 (Milano)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колата си е 'убава
    Хайде още малко снимки. Качеството не е кой знае какво, ама нема как - мобиларка
    Attached Files
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

това ще е от автомобилите,които от различни страни изглежда различно... ако ме разбирате

като я погледна директно от пред ми прилошава

но погледната под ъгъл е супер (снимката)

много ми е интересно да видя интериора...за сега не ми вдъхва доверие
      Attached Files
      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
      sigpic

Comment

Супер си е алфата, само че защо пак предните врати са с дръжки на хладилник като на 156...
        156 TS
        ex. Spider TS

Comment

Здравейте, ето още малко снимки качени от колегата Марто. Мисля, че тук въобще не изглежда зле. Разбирасе това е ГТА версията, но все пак...
          http://www.topcars.bg/news.php?id=1771
          sigpic

Comment

Що си мисля че много яко са копирали линията на колата от хоннда Сивик, като гледам дръжките на предните врати(тип хладилник от 1960) и тея скрити дръжки на задните...все едно Сивика гледам.. Сега тъй като съм на легло и имам време да чета и ровя из нета, та и новия Опел Аста е нещо такова...Започнаха да правят колите еднакви да е*а. Иначе Алфата е симпатична по свой начин..
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi
            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

И кой Сивик по точно?
              156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

май говори за новия сивик с целия фар който е много след 156 и 147 в година на производство???поне да се гледа кой от кой е взимал!!
                alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                  Що си мисля че много яко са копирали линията на колата от хоннда Сивик, като гледам дръжките на предните врати(тип хладилник от 1960) и тея скрити дръжки на задните...все едно Сивика гледам.. Сега тъй като съм на легло и имам време да чета и ровя из нета, та и новия Опел Аста е нещо такова...Започнаха да правят колите еднакви да е*а. Иначе Алфата е симпатична по свой начин..
                  Алфа да копира от Хонда... и да им вземат дръжките. Не така.
                  2014: Deutschland über alles

Comment

За Сивика след 2006 става въпрос, и забележката беше за това че Алфа преди Хонда са направили такива дръжки е правилна и се извинявам за допуснатата грешка. Но това не променя факта,че е отвратителна..
                    Range Rover Vogue 4.4
                    Rexton 270 cdi

Comment

Определено предпочитам новото Браво във версия Ланча Делта, а не в Алфа Милано
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Абе тука се прокраднаха идеи, че колата май не била толкова лоша и мисля, че за това трябва да изчакаме да видим снимки от повече гледни точки и с добра резолюция. Освен тва скоро след премиерата колата ще бъде по шоурумите и моловете в БГ, така че тряба да види на живо и за предпочитане в друг цвят - мисля, че тогава ефекта ще бъде доста добър

Наистина и на мен ми харесва отзад и като странична линия - има сулет - по-ниска е и по-дълга от 147 сякаш. Предницата малко фрапира в началото ама явно тендецията е че, вече няма да са толкова намръщени, но пък си има и предимство - кръглите фарове вкарват ретро елемента в цялата работа, а мисля че е умишлено щото връщат и имената с думи (тая ще е Милано, а наследника на 159 щял да бъде Джулия). Таблото ми хареса, наистина е различно и с тия копченца над трите врътки се вкарва малко ретро-спорт усещане, така че все пак не мисля, че колата е за боклука, ще я видим на живо

П.С. Освен това бяха казали, че целта на тая кола е да бъде първата изобщо оценена с 6 звезди от EuroNCAP, така че ако успеят с тва, колата ще привлече внимание и ще прежалим предницата
                        Last edited by Sm0k; d.m.y г., 22:58.
                        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Колега sm0k таблото е като на Митсубиши Оутлендър, Лансър и там производните им Пежа и Ситроени. Копченцата отгоре са тарикатски, ама ако ще гледаме копченцата виж Пежо 3008 централана конзола са я направили като на Ламбо със същите копченца. Ако в колата няма евтини материали и не я наблъскат с пастмаса а преобладава кожата ще може да с епреглътнат малките недостатъци. Ще чакаме на живо да видим..
                          Last edited by tanatos; d.m.y г., 10:57.
                          Range Rover Vogue 4.4
                          Rexton 270 cdi

Comment

Колега sm0k таблото е като на Митсубиши Оутлендър, Лансър и там производните им Пежа и Ситроени. Копченцата отгоре са тарикатски, ама ако ще гледаме копченцата виж Пежо 3008 централана конзола са я направили като на Ламбо със същите копченца. Ако в колата няма ефтини материали и не я наблъскат с пастмаса а преобладава кожата ще може да с епреглътнат малките недостатъци. Ще чакаме на живо да видим..
                            Абе май трябва да изчакаме да видим целия интериор. Верно има нещо общо с митсубишитата, ама те нещо не ме печелят като цялостен изглед на интериора. Дано това да е по-добро. Вярно, че тия копченца не са новост, ама пък и никой не твърди, че са. По-важното е, че колегата tanatos е прав - наистина няма какво толкоз да ги гледаме, щото ако колата има други сериозни недостатъци от към дизайн, тоя детайл няма да я спаси Абе, ще поживеем, ще видим
                            Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                            Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от code
                              ... за да я гледаш в анфас трябва да бягаш пред нея
                              с тия двигателчета трудно някой ще се задържи дълго пред нея

Колега sm0k таблото е като на Митсубиши Оутлендър, Лансър и там производните им Пежа и Ситроени...
                              а да ви хрумва че тия копчета са взети от 8C все най-лошото гледате
                              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                              sigpic

Comment

Друга снимка.
                                Само дето на тази дръжките на задните врати не са като на 147?!?
                                Attached Files
                                Last edited by bager; d.m.y г., 14:55.
                                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Working...
                                X